proefrobijnen gezocht!

Meld je aan voor ons proefpanel

Ben jij een echte bierliefhebber? In ons brouwlab in Bergen brouwen wij continu bier. Voor de fun, omdat we STOKED! over brouwen zijn en om recepten van mogelijke nieuwe bieren te ontwikkelen of te perfectioneren. Wij zijn op zoek naar eerlijke en ongezouten meningen en willen weten of jij het ‘mystery beer’ STOKED! waardig vindt. Periodiek kan je een aantal bieren  ophalen.
We vragen je dan om de bieren te proeven en je smaaknotities  met ons te delen.

Ons proefpanel rouleert zodat iedereen aan de beurt komt en we van verschillende deelnemers feedback ontvangen. Ook brouwen we niet wekelijks nieuwe bieren dus heb geduld, maar uiteindelijk krijg je van ons een berichtje!

 

Fotogallerij

Brouwerij Bergen

STOKED BEER, is een start-up vol ambitie. Ons brouwlab staat in Bergen en onze brouwer Dustin heeft veel ervaring met het brouwen in Vietnam en heeft daar een eigen bar gehad. De Unfiltered Lager op tap, die hij heeft ontwikkeld, heeft de bar enorm populair en succesvol gemaakt. Een bier wat doorgaans ook lekker vers gedronken wordt en wat gebaseerd is op de brouwtraditie uit Duitsland, waar je nog steeds veel kleinere regionale brouwerijen hebt.

STOKED!

Our BEER reflects what we are.. STOKED!
Stoked about brewing, stoked about lager!
Stoked about sharing the feeling of being stoked!
We keep it simple, we keep it unfiltered, we keep the truth
So drop in, and get barreled by a bottom fermented
Unfiltered lager
Brewed below sealevel
Try it and Get Stoked!