STOKED! about Clean Beaches

STOKED! about clean beaches!

Het is 17 September niet alleen de tweede dag van ons gave Closing Weekend, maar het is ook World Cleanup Day. STOKED! is natuurlijk STOKED! over clean beaches en doet mee en laat graag hun favoriete surfspot schoon achter..

Wat is World Cleanup Day? World Clean UP Day verenigt miljoenen vrijwilligers, overheden en organisaties in 191 landen om het wereldwijde afvalprobleem aan te pakken en de nieuwe en duurzame wereld op te bouwen.

 

Wat gaan we doen? Het strand opruimen moet ook een beetje fun zijn, daarom werken we samen met de happy activisten van Love. Not Waste. Zij hebben een superleuke Beach Clean Bingo- kaart ontwikkeld.

Hoe werkt het:

    • Haal je grijper en vuilniszak op in de STOKED! Beachbar. Wij zijn deze dag speciaal eerder open vanaf 12 uur 

    • Meedoen is gratis en je hoeft je niet aan te meldeninschrijven is niet nodig. Je mag dus gewoon binnenkomen.

    • Verzamel zoveel mogelijk afval

    • Vink op de bingo-kaart items aan die je hebt gevonden. 

    • Lever als je klaar bent de Bingo-kaart in bij ons in de beachbar

Om je extra te stimuleren geven we alle deelnemers een ijsje van NICE. Ook Zee Aquarium Bergen ondersteunt ons initiatief en daarom krijg elk deelnemend kind een voucher dat rechtgeeft op gratis toegang tot het aquarium. Je kunt dus gelijk na de clean up de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken ontdekken! De voucher is ook later geldig en op basis van 1 betalende volwassene per 4 kinderen.

Tot slot maak iedere deelnemer ook nog kans om gratis 2 uur SUP-huur te winnen. Deze krijg je van El Kombi SUP. Zij organiseren regelmatig clean up sessies en zijn STOKED! over ons initiatief. 

 Sea you there! 

Keywords: beach clean up, schoon strand, activiteit aan het strand